Click On Me (H)

eppy + xeppy



Salam to all readers...

Ak menerima panggilan telefon petang itu, dlm pukul 6.45ptg... dari sape??? jeng jeng jeng....dr bondaku tersayang la weyh...sape la nk tipon ak neyh...selain kuarge n teman2 bese jew...harharhar...


Owh, nmnye stereograms...hehe

Salam to all readers...

Smlm, diri ini telah dibelenggu dengan kebosanan tahap dewa, walaupun ad kerja yg bertimbun2 menjerit2 suh wat, tp ak wat pekak je.... tp ketidakpedulian ak tuh, bkn ak g meronggeng or wat bnda2 xberpekdah...ak telah melayari internet smp ak jmp 1 laman web yg menarik minat ak...hah, jgn pk bnda bkn2 eh... sblm korg melencong ke mana2, bek ak kasi clear kat cni wlpn xgn shampo clear... 

Sebelum Raya Menjelang~~

Salam to all readers…

Hari  ni br ak berkesempatan tuk menaip n menghantar something kat entry ni… hehe…bukan sebab balik umah eppy xingt dunia…tp bese la, comp kat umah tu, yg bleh dihubungkan ngan internet hnya ad 1 je… wireless xde…kalo ad, da lm da ak post byk2… well, kalo da cuti raye + cuti sekolah ni, mmg gamat la umah ak nih… umh kuarge berkumpul... so, fhm2 je la…kena ikut turn ye…hehe… (tp ak xikut turn pon…bkn sb potong que tau..no no no... sbnye ak berjaye mencurik wifi umh dpn pnya..haha…bkn org len..sepupu sepapat ak gak..ngeh2..kalo da curik tu, mmg low la signal yg ad…kalo nk baik pnya kena g umh depan…mslahnye MALAS..hehe)

Yeay!!! Balik!!!

Salam to all readers....


Kini suda tibe msnye tuk ak blk kg!!! hehehe...Alhamdulillah, sume keje2 ak da siap da...so bley la blek sesuka hati...hehehe...pd mereka yg nk gak blk kg arini, hati2 di jln raye... moga2 kita sama2 slamat sampai ke destinasi masing2... dorg kat umah tu da start wat kueh raye... eeeiiii, syoknye... xsbr nk sampai umah.... hrp2 ad berita baik yg ak dgr hari ni.... ye la, semangat nk blk nih.... hrp2 semuanya berjln lancr...amiinnn... rndu kat adam.... aritu blk xdpt sgt nk main ngan die... sekejap sgt blk aritu...skrg leh la main ngan die puas2... hehe...cuti 2mggu kan (actually xsmpai pn memandangkan ak blek lmbt, huhu)... ok la, cousin ak da dtg da...so, off to BLK KG!!! Insyallah, we will meet in next post... adios amigos, Wasalam~~~

Aidilfirtri

Salam to all readers...

Ai kengkawan sume... mst da cbuk2 nk wat preparation tuk hari raye...hehe...da ad baju raye ke?? ap tema raye korg tahun nie?? tahun ni insyallah fmly ak akn bertemakan ungu...purple... actually it is becoz of my cousin's wedding... tema dorg purple...so ni kira save budget la...hehe...bj raye akn dipakai gak waktu nk g knduri nnt...hehe... rumah pn da mula da dikemas sikit2...ye la, umah ak tu adalah tempat keluarga berkumpul...mmg tiap2 tahun pkck n mkck ak akn blk umah ktrg... tp xsume mkck n pkck la... thn ni ak xtau sape yg blk raye ngan ktrg... yg pasti fmly mklong mst la ad...hehe... da tntu la sb umah dorg depan umah ak jek..kikiki...

sukenye~~~bahagia

Salam to all reader...

Alhamdulillah, sume kerja2 yg perlu ak bereskan telah pn abes diselesaikan ngan jayanye...hehehe...yg ak mksdkn ialah proposal...ngeh2.. test2 tu biasa la kan...da sebati ngan idop ak... tp yg proposal ni, ngan mengambil ms 3 jam ak berjaye menghabiskan kerja ak ni... well, actually ad 24 jam, tp disebabkan ngantuk thp dewa plus malas yg melampaui batas plus wat kerja yg xpenting...so jd la 3 jam je...hekhek...ak xtau la, nape bile nk stat bc jurnal je mata ni automatik akn tertutup...cam ad ubt tido lak kat ctu...haha....ap pn ak puas sgt sb ngan penat lelah n berbagai rintangan ak berjaya juga tuk abeskan n submit pd lect kesygn ak tuh...hahaha...kesygn??? hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Facebook Badge

Click On Me (B)

Flickr Photostream

Recent Posts