Click On Me (H)

Mama Ku.....Sayang

Salam to all readers...


Epie Mother's day to my luvly mom, Nohasimah Bt Kemas Salleh... seorg ibu kpd 4 org ank termasuk ak ni ha...hehe... thnx a lot mom, mama da wat mcm2 dlm idup Mahan... everything... and a lot of things... I alwys luv u...muahhh...


Hehe... ak br bc 1 artikel kat FB yg mengatakan Hari Ibu ini adalah haram... utk mklumat lanjut, sila bc link kat bwh ni...
http://www.facebook.com/notes/rubiatul-adawiyah-nazri/hari-ibu-adalah-haram-ya-allah-baru-tahusebarkan/216737165021933

Ak setuju... wlpn ak wish gak la kat mk ak ni, tp xde la smp nk beli kek bagai sume... kalo sekadar wish tu pn org kata smbt gak, xpelah... sb yg ak tau, ak appriciate mk ak ni ari2... kalo ak call mk ak ni, sometimes i will say, luv u mom... so senang kata ak smbt ari2 ari ibu ni...hehe... bkn pe, mk ni adalah insan yg patut kita hargai... dia byk bg pengorbanan pd kita... yg mengandung dan melahirkan kita.... mak ni gak kalo ank tu jht mana la, die ttp terima ank tu blk, xkira ar ank tu pernah wat jahat, sploh doploh taun br nk blk tgk mk, mk ttp terima kita...tp kalo kita??? alangkan org yg bercerai pn xnk da tgk mk ex...tp mk kita ni, sejahat mn kita, die ttp terima kita...sobb2...


Ak xbley bygkn idop ak tnpa mk... Skrg ni die aje la tmpt ak bergantung harap... Die la buah ati pengarang jntung ak...hehe...mama, kalo mama bc ni... Ampunkan dosa2 mahan ye... Halalkan sume mkn minum mahan selama ni... Maafkan segala kesalahan mahan yg pernah mahan lakukan selama 25thn mahan membesar... Maaf ye mama, da bsr2 ni pn msh xmmpu nk membalas jasa2 mama... mama slalu ckp, bila la mahan nk kerja... lame btol blaja...huhu...sayu nye ati ni dgr... maaf ye mama, sb xblaja btol2... menyusahkan aje...huhu... (cedey la plak)...hehe... Insyallah, berkat doa mama, akn berjaya gak ank mama ni...hehe... Insyallah dpt kerja, n bley la bw mama g jln2... bley la ak merealisasikan impian ak yg terpendam sekian lama di hati...hoho... the truth is i always luv u mom n never stop... 


hargailah ibu bapa anda selagi mereka masih hidup... kat cni ak kongsikan vid ceramah ustaz kazim ttg ibu bapa ni...hehe...see u in next entry...


0 feedbacks:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Facebook Badge

Click On Me (B)

Flickr Photostream

Recent Posts